Wednesday, 11 January 2012

DOWNLOAD ujian komputer memandu jpj.



oke3...! haha..

sapa amek lesen tapi nervous nak amek ujian komputer jpj.? ramai..aku tahu..sebab aku tanya orang len n diri sendiri..HAHA..





ok..kalau nk ujian training punye..korang boleh download la...


DOWNLOAD SINI..


fail ni guna winRAR punye...xde winRAR..? download la


winRAR DOWNLOAD.. 

tak pahm tanya aku ea...leave ur comment..!! kalau ada masa aku jawab.
k bai.. SALAM.. 

 p/s: byk kali buat..insyaAllah lulus..!!

kepada yang pernah try and link tak betul sorry sangat. rasenya empunya akaun mediafire  yg sblom tu dah delete file tu. baru perasan. sorry tau. try la lagi. tu dry file mediafire gak. tapi akaun org lain. terima kasih kepada empunya akaun tu. aku baru perasan tadi.  minta maaf sangat-sangat. kalau menjadi, tolong inform ye.. kalau file error gak.. tolong habaq sama saya ya...! HOPE ADA YANG MEMBANTU INFORM KAT SAYA..!

49 comments:

  1. senang jela wehhh, tarik nafas dlm2, dan jwb dgn tenang :))

    ReplyDelete
  2. susah ka mau lulus ne ujian ? btw,i can't download that test la... ERROR..

    ReplyDelete
  3. Mediafire ckp:
    "Invalid or Deleted File."
    :'(

    ReplyDelete
  4. ape hal tak ble download nie??

    ReplyDelete
  5. tipu jee....xblh download la admin!!!!!!bangang

    ReplyDelete
    Replies
    1. cakap tu biar la sopan sikit.. budi bahasa budaya kite...

      Delete
    2. Apa la ckp mcm tu huh x baik la

      Delete
  6. tipu je bagi link utk download...padahal xboleh pulak.....isssshhhh (admin tlg betulkan balik)

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. yeke.? oke. sory sangat.. saya try ye betulkan..

    ReplyDelete
  9. aku boleh je.. huhu

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. ehhh . mcm mn ??
      yg mn satu kita nk click utk download ?

      Delete
    2. Sash la jwab ujian

      Delete
  11. Untuk handfone android tak der ke??

    ReplyDelete
  12. ish3,,dpt 45/50 jer..mcm mne nih luse nk test

    ReplyDelete
  13. tk boleh pun

    ReplyDelete
  14. winrar yg mana ek?xpaham

    ReplyDelete
    Replies
    1. winrar ni kne ada dlm lappy bru bole instal jpj test ni.
      try cry kt google

      Delete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. terima kasih.. :)

    ReplyDelete
  17. ahhh soalan ni kalau ulang memang sama ke? means saya nak soalan yang lain2

    ReplyDelete
  18. salam..sofy..thanks for the link..but,cm ne nk download WinRAR tu??ada bnyk plihan..nak ambik yg mne?? tu bukan harmful software kan??soalan ni mmg sume same eh law for person yg amik test for the first time??thats all..thank you..kamsahamnida.. ^_^

    ReplyDelete
  19. asdasdasdsasd

    ReplyDelete
  20. awak, kita da download then boleh jawab sekali je? hurm dekat mana tempat save to yeh, jenuh cari

    ReplyDelete
  21. boleh la..
    thanks

    ReplyDelete
  22. thnx syg.. da bley guna. tqvvm.

    ReplyDelete
  23. boleh je...apa yag x boley downloadnye........

    ReplyDelete
  24. senang je download.....x de masalah pun..klu ade eror n x ley download ade sumthing x kena ngan comp korang bukanye link..thanx t o admin fr giving the useful link...thanx siszy.. :)

    ReplyDelete
  25. Thanks admin...
    ^^

    ReplyDelete
  26. alhamdulillah... tq admin coz bg manfaat buat aku....hehe... ini kalilah...moga admin dapat keberkatan atas usahanya membantu insan2 mendapatkan markah ujian yg best2.. PESANAN BUAT PARA KOMEN2 LEPAS YANG BUTA IT TU.... BNYK2 BELAJAR

    ReplyDelete
  27. Tahla im still a failure sedeh sgt dh 10 X kot repeat

    ReplyDelete
  28. thanks admin. sgt senang nak download n cepat. esok saya test. doakan eh. thanks again ^^

    ReplyDelete
  29. thanks a bunch~ ^^,

    ReplyDelete
  30. saya dah ambil 3 kali ujian computer tapi semuanya gagal

    ReplyDelete
  31. download jpj test computer good luck

    http://www.mediafire.com/download/ox38vc53nuxdz7c/Ujian_Teori_Berkomputer_JPJ_(KPP_Test)_New_Version.zip

    ReplyDelete
  32. Download boleh tp xblh open... knp ek?

    ReplyDelete